Win de boeken: Moessie - Papa is mijn beste vriend & De grote mond van koning Tong

2x Winnen | Moessie – Papa is mijn beste vriend en De grote mond van koning Tong

Door Zahra | Mijn blog bestaat deze maand een jaar en dat vier ik graag met jullie met een winactie. In samenwerking met de schrijver van de boeken Moessie – Papa is mijn beste vriend en De grote mond van koning Tong mag ik van elk exemplaar één weggeven. Lees gauw verder hoe je mee kunt doen om te winnen!

Boeken met een Islamitische achtergrond
Vorig jaar heb ik mijn enthousiasme al gedeeld over de boeken Moessie – Papa is mijn beste vriend en De grote mond van koning Tong. Ik schreef een review over boeken met een Islamitische achtergrond waarbij ik deze twee titels ook had beschreven.

Mijn blog bestaat deze maand alweer een jaar en de vastenmaand Ramadan staat ook al om de hoek. Dat vier ik graag met jullie met een winactie. In samenwerking met de schrijver van bovenstaande boeken mag ik van elk exemplaar één weggeven. Ik mag dus twee van mijn lezers blij maken met elk één van deze twee mooie boeken!

Hoe kun je meedoen?
Om mee te doen dien je de volgende stappen te nemen:
1. Volg TrustLikeTheBirds_com en like het bericht van de winactie via Instagram.
2. Tag op Instagram 3 vriendinnen bij de winactie. Elke post met 3 tags telt als een lootje.
3. Laat hieronder weten welk boek je graag zou willen winnen: Moessie – Papa is mijn beste vriend of De grote mond van Koning Tong.

De winactie loopt tot dinsdag 21 april.

Extra kans:
– De winactie op jouw Instagram stories delen telt als een extra lootje. Vergeet mij niet te taggen (of een screenshot te sturen) zodat ik het kan zien.
TrustLikeTheBirds.com volgen via Facebook telt ook als een extra lootje. Stuur mij een screenshot hiervan.

Veel succes!

Kortingscode en verkoopinformatie
Kun je niet wachten en wil je het boek alvast in huis hebben om te gebruiken tijdens de Ramadan? Dat begrijp ik! Je krijgt 15% korting op de inhoud van jouw winkelmandje met de kortingscode Moessie15. De code is geldig tot aan de laatste dag van de vastenmaand Ramadan. De boeken zijn te bestellen via de website: www.moessieboekie.nl.

De boeken zijn leuk als Eid cadeau voor jouw kind(eren), neefjes, en/of buurkinderen. Ook zijn de boeken leuk om als cadeau te geven aan de klas van jouw kind, als juf of meester cadeau bijvoorbeeld. Dan kunnen meerdere kinderen er plezier van hebben.

Veel liefs,
Zahra

19 thoughts on “2x Winnen | Moessie – Papa is mijn beste vriend en De grote mond van koning Tong

 1. Salaam aleikoem! Wat een leuke actie! Aangezien ik hier 3 papas kindjes heb (top, je mag ze 9 maanden dragen en het is papa voor en na :)) zou ik willen gaan voor de titel papas beste vriend. Een leuk cadeautje voor de kids met Eid in shaa Allaah ♡

  Moge Allaah swt jullie belonen voor de actie ♡

 2. Leuke winactie! Deze boeken staan al een tijdje op ons lijstje! Hoop dat ik win, anders maak ik graag gebruik van de kortingscode

 3. Leuke ‘Eid cadeautjes! Mij maakt het niet uit welk boek, voor beide heb ik iemand in gedachten die ik het cadeau kan doen.

 4. Super leuke actie. Beidde boeken zijn leuk. Aangezien mijn zoontje van 4 een papa wilt worden (haha) en opkijkt naar zijn vader denk ik dat ik hem blij kan maken met het boek papa is mijn beste vriend.

 5. Super leuke win actie. Hoop deze zo te winnen voor mijn kindjes. Gek op boekjes met kennis over de islam. Zo breng je ze wat bij ❤️ Ze zijn allebei welkom. Maar moessie – papa is mijn held. Is wel erg leuk voor als zijn papa hem het voorleest.

 6. Super leuke winactie. Beide hele leuke boekjes! Ik zou graag het boekje ‘Moessie: Papa is mijn held’ winnen. ❤️

 7. Leuke winactie Zahra! Love islamitisch getinte boeken❤. Mocht ik winnen dan zou ik graag ‘papa is mijn beste vriend’ willen. Liefss Fadoua

 8. Heel leuk islamitischd kinderboekjes ❤. Ik doe graag mee voor ‘De grote mond van Koning Tong’. Die wil ik dan bij overgroot oma en opa leggen zodat alle kleinkinderen het kunnen lezen.

 9. Salam alaikum,

  super leuke winactie! We hebben papa is mijn beste vriend al en willen graag de grote mond van koning tong lezen .

 10. Ik doe meeen ik zou graag het boek van Moessie – Papa is mijn beste vriend willen winnen! ♡

 11. Leuke winactie. Mijn Kids zijn verzot op voorlezen dus dit gaan ze zo leuk vinden. Voor mij maakt het niet uit welk boek, ze zijn beide leuk.

 12. Salaam aleikoum zus,
  SUPER actie! Heel leuk Allahouma barik Ameen . Ik vind beide boekjes leuk dus voor mij maakt het ook niks uit!

 13. Ik loot graag mee voor een groep met Moslimkinderen. Kinderen die bijna niets hebben. Ik doneer al vaker geld, kleding, doucheproducten, speelgoed en zoveel meer. Het zou leuk zijn 1 kindje blij te kunnen maken met het boek papa is mijn beste vriend!

 14. Leuke winactie, ik doe graag mee. En ga voor beid boeken, maakt voor mij op zich niet uit. ik wil de boeken voor onze Nederlandse school in Turkije gebruiken.

 15. Ik doe graag mee voor papa is mijn beste vriend. 3 mensen getagged op insta en gevolgt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *