Baardolie set met kam voor mannen

Eid ul Adha | Cadeautip voor mannen: Baardolie set

(English summary below)

Door Zahra | Persoonlijk vind ik het veel makkelijker om cadeautjes te kopen en samen te stellen voor vrouwen en kinderen, dan voor mannen. Want tja, wat kun je ze geven? Met Eid ul Fitr (het Suikerfeest) kwam ik deze baardolie set tegen en wist ik het meteen: dit is wat voor mijn lieve vader! Ik deel het als cadeautip voor mannen in dit artikel, mocht je nog opzoek zijn naar een leuk cadeau voor jouw vader, broer of man voor Eid ul Adha.

Lees ook: Eid ul Adha | Waarom moslims het Offerfeest vieren + DIY Eid traktatie

Waar is baardolie goed voor?
Om eerlijk te zijn heb ik nooit stil gestaan bij het bestaan van een olie voor de baard. Waarom zou ik ook natuurlijk, immers, ik heb er gelukkig geen. De baardolie set die ik had gehaald is van Pure Shifa, het is een Black Musk Beard Oil en het is:

‘[…] op basis van 100% pure en natuurlijke oliën gemaakt. De combinatie van alle oliën zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt bevorderd en dat het de baard en huid voedt en hydrateert. De baardolie is tevens rijk aan vitaminen A en E en bevat sterke antioxidanten.’

Waar bestaat de baardolie set allemaal uit?
De baardolie set bestaat uit een flesje van 10 ml Black Musk Beard Oil, een baardkam en een zwarte musk blok. Het setje komt bovendien in een leuke jute tasje.

Wat vinden wij van de baardolie set?
Ikzelf vind het een mooi en volledig setje. Het kammetje is leuk, de zwarte musk blok vind ik heerlijk en subtiel ruiken, het flesje is schattig en de olie is veelbelovend. Ik vraag me wel af hoelang zo een flesje meegaat, maar mijn vader was er in ieder geval Alhamdoulillaah (dank aan God) erg bij mee!

Lees ook: Eid ul Adha | Cadeautip voor kinderen

Verkoopinformatie

Deze specifieke baardolie set is te verkrijgen via de Instagram van Pure Shifa voor 25 euro. Momenteel loopt er een actie met gratis verzending in Nederland.

Hebben jullie nog andere cadeautips voor mannen?

Veel liefs,
ZahraEid ul Adha | Gift idea for men: Beard oil set

(Summary)

By Zahra | In this article I talk about how difficult I find it to buy the men in my family a gift as opposed to buying gifts for women or children. I mention the beard oil set that I bought for my father for Eid ul Fitr (the Feast of Breaking the Fast) as a gift idea for upcoming Eid ul Adha (the Feast of the Sacrifice), because I’m happy that the set proved to be a success in our case!

Much love,
Zahra

4 thoughts on “Eid ul Adha | Cadeautip voor mannen: Baardolie set

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *