Shifabowl

Eid ul Adha | Cadeautip voor mannen: Cup of Shifa giftboxen

Door Zahra | Ik vind het nog altijd lastig om cadeautjes te kopen voor mannen. Dan is het ideaal dat er ondernemingen zijn zoals Cup of Shifa die het denkwerk van ons overnemen en ons verschillende opties en giftboxen presenteren. Een viertal van die opties licht ik in dit artikel graag uit als cadeautip voor mannen voor bijvoorbeeld Eid ul Adha. Lees je mee?

Lees ook: Eid ul Adha | Waarom moslims het Offerfeest vieren

Over Cup of Shifa
Cup of Shifa is een gepassioneerd bedrijf dat hijama en cuppingtherapie biedt in haar praktijkruimte in Roosendaal. Daarnaast heeft het bedrijf ook een passie voor natuurlijke producten en heeft zij zich daarin gespecialiseerd. Het gaat hierbij om pure, van oorsprong biologische, en ongeraffineerde gezondheids- en verzorgingsproducten. De producten zijn daarmee ook 100% vrij van chemische stoffen en kunnen dus met een gerust hart gebruikt en geconsumeerd worden.

Vier verschillende giftboxen uitgelicht
De vier giftboxen waar ik het hieronder over zal hebben zijn de Shifabowl, de Shifa Deluxebox, de Menbox en de Sunnahmenbox.

De Shifabowl is de trost van Cup of Shifa. Het bevat de 5 vanuit de Koran en/of Sunnah aangeraden islamitische gezondheidsproducten die staan voor genezing en algehele gezondheid. Het gaat hierbij om:

– Zamzam water
– Ajwa dadels
– Pure rauwe honing
– Pure koudgeperste olijfolie
– Pure koudgeperste zwarte zaadolie

Het pakketje bevat bovendien een honinglepel en een handleiding met onderbouwing vanuit de Koran en/of de Sunnah.

De Shifa Deluxebox is een luxe variant van de Shifabowl, waarbij de inhoud is verdubbeld. Leuk als cadeau voor jouw ouders, een koppel en/of voor bijvoorbeeld jouw echtgenoot (en daarmee ook voor jezelf; een win-win situatie als je het mij vraagt!).

De Menbox bestaat uit verzorgende producten voor het gezicht, de baard en de haren. Het ideale is dat de producten uit deze box op verschillende manieren te gebruiken zijn. Goed voor mannen mét of zonder baard. De box bevat:

– Arganolie
– Zwarte zaadolie
– Kamelenmelkzeep
– Siwak Noir
– Een houten baard en haar kam

Omdat de producten allemaal goed te gebruiken zijn door elk type man, mét of zonder baard, is het daarmee het ideale cadeau voor elk mannelijk familielid!

De Sunnahmenbox is wat betreft bovenstaande opties the best of both worlds, omdat het de items uit de Menbox combineert met de items uit de Shifabowl. Het is een ideaal pakket dat verzorging biedt voor zowel het innerlijke als het uiterlijke. Als je er een mooi islamitisch boek aan toevoegt, dan pak je gelijk de verzorging van de ziel er ook bij en maak je het pakketje helemaal compleet.

Het fijne aan ondernemingen die individuele producten verkopen naast giftboxen is dat je bij het bestellen van een giftbox altijd nog een ander product erbij kunt bestellen. Bijvoorbeeld de zuivere groene klei poeder. Ik kijk er dan ook naar uit het product gauw uit te testen!

Wat vinden wij van de Shifabowl?
Wij hebben de Shifabowl uitgeprobeerd en zijn erg verrast wat betreft de service, de presentatie en de kwaliteit van de producten. De Ajwa dadels zijn verrukkelijk, de pure rauwe honing is letterlijk om je vingers bij af te likken en de olijfolie en zwarte zaadolie zijn ook van top kwaliteit. Ik had al een vermoeden dat het bij Cup of Shifa wel goed zou zitten omdat ik ze al een poosje volg op Instagram en hun passie onmogelijk geacteerd kan zijn. Maar dat de producten zó goed uit zouden pakken had ik niet kunnen verwachten. Wij zijn in ieder geval enorm tevreden!

Lees ook: Eid ul Adha | Cadeautip voor mannen: Baardolie set

Verkoopinformatie

De giftboxen zijn verkrijgbaar via www.cupofshifa.nl en de prijzen variëren van 26,99 euro tot 59,95 euro. Kijk op de website van Cup of Shifa voor hun algehele assortiment en laat je vooral inspireren.

Hebben jullie nog andere cadeautips voor mannen?

Veel liefs,
Zahra

3 thoughts on “Eid ul Adha | Cadeautip voor mannen: Cup of Shifa giftboxen

 1. Ik geef elke keer een horloge aan mannelijke familie in de hoop dat ze voortaan optijd zijn

  Ziet er leuk uit Zahra de giftbox. En heel slim op ingespeeld allahouma barek.
  Wat ja .. Wat koop je eigenlijk voor een man ?

  Liefs x

  1. Hahaha, dat is een goeie!

   Precies! En met uitstekende producten ook, Allaahoumma baarik.

   Liefs,
   Zahra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *