Unicorn en Paw Patrol Strawberry Flakes en Paw Patrol School Bars van Fruit Funk

Win | Heerlijke FruitFunk Back to School and Work smulpakket

Door Zahra | In de Ramadan heb ik op Instagram al aandacht mogen besteden aan het fijne Ramadan- en Suikerfeestpakket van FruitFunk. Het assortiment van FruitFunk is echter veel uitgebreider dan de schoolbars, fruit bites en strawberry flakes uit mijn instagrampost. In dit artikel licht ik een speciaal samengesteld Back to School and Work smulpakket uit. Het leuke is dat ik er eentje mag weggeven aan mijn lezers. Lees gauw verder hoe je kans maakt!

Over FruitFunk  
FruitFunk is in 2014 opgericht. De drijvende krachten achter het merk zagen dat er steeds meer behoefte was naar een verantwoord alternatief voor snoep en snacks voor kinderen en hebben toen het heft in eigen handen genomen. De snacks van FruitFunk worden van fruit gemaakt door binnen een korte tijd het vocht uit het fruit te halen. Hierdoor blijven de vezels, mineralen en een groot deel van de vitaminen uit het fruit bewaard. Doordat de fruitsnoepjes voedingsvezels bevatten worden de natuurlijke fruitsuikers in de snoepjes langzamer opgenomen door het lichaam. Het voordeel is dat de bloedsuikerspiegel stabiel blijft. De vezels geven daarnaast een gevoel van verzadiging.

FruitFunk FBR en Fruit Sticks XXL

Een breed assortiment
FruitFunk heeft in haar zesjarig bestaan hard gewerkt aan het vergroten van haar assortiment. De producten van FruitFunk bestaan voor meer dan 98% uit fruit, zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, bevatten geen toegevoegde suikers en zijn bovendien halal en vegan. FruitFunk heeft inmiddels zelfs ook opties voor volwassenen ontwikkeld in de vorm van de FBR repen. Het heerlijke Back to School and Work pakket dat ik weg mag geven bevat:

– Fruit flakes peach
– Strawberry flakes- Fruit bites crispy apple
– FBR Blueberry Mint
– FBR Apple Cinnamon
– FBR Strawberry popcorn
– Fruit sticks XXL apple
– Fruit sticks XXL strawberry
– Fruit bites strawberry and apple
– School bars apple/strawberry flavour  

Wij hebben alle smaken uitgeprobeerd en vinden alles ontzettend lekker. Onze voorkeur gaat echter hands down uit naar de strawberry flakes. Wat de smaken betreft is er in ieder geval voor ieder wat wils!  

FruitFunk Fruit Bites en Flakes Peach

Hoe maak je kans op dit uitgebreide en heerlijke pakket?
Om mee te doen dien je de volgende stappen te nemen:
1.  Volg TrustLikeTheBirds_com en FruitFunk.nl op Instagram.
2. Like de winactie post op Instagram en tag daar 1 vriendin die je dit pakketje ook gunt.
3. Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet.

Optioneel: de winactie in jouw Instagram stories delen telt als een extra lootje.

Veel succes!

Liefs,
Zahra

28 thoughts on “Win | Heerlijke FruitFunk Back to School and Work smulpakket

 1. Voor ons dochtertje zijn wij altijd op zoek naar ‘betere’ alternatieven voor snoepgoed en aangezien zij gek is op fruit & op eenhoorns/pawpatrol zal ze dit geweldig vinden erg leuke actie weer! Ik doe mee ❤

 2. Ik doe mee! Wat een heerlijk pakket en zo’n goed alternatief voor alle zoetigheden. Zo trakteer je je kids op toch iets lekkers in de trommels ❤️ @mijn_kouzina

 3. Ik doe mee! Dit hebben we nog nooit geprobeerd maar het klinkt als een lekker en gezond tussendoortje! En het ziet er ook nog eens leuk uit om te delen met onze vriendjes

 4. Ik doe mee! Erg leuk alternatief voor snoep, maar vooral leuk voor de afwisseling van ‘normaal’ fruit.

 5. Ik loot heel erg graag mee voor mijn kleinste vriendje Pepijn. Hij is mijn enige neefje en is net 2. Pepijn is voor zoveel gewone voedingsmiddelen allergies. Dat dit wel eens een oplossing zou kunnen zijn! Ik duim!

 6. Bismillah

  Ik doe graag mee voor mijn 5 kindjes in shaa Allah. Ik heb ooit 1x ergens een zakje in de aanbieding gekocht en ze vonden het héérlijk

 7. Dit Back to School and Work pakket zou hier heel erg welkom zijn. Heerlijk voor mijn tweelingdochters Sterre en Nikki om mee naar school te nemen. @mirremeid

 8. Ik ken het nog niet. Het ziet er lekker uit, een gezonde en bewuste keuze als tussendoortje voor de kinderen. We zouden het graag eens uitproberen!

 9. Ik doe graag mee, een verrassing in je schoolbakje is altijd leuk hier, en aangezien mijn kinderen geen snoep lusten, Ja echt!! Vind ik dit wel erg leuk om mee te geven, ik doe dan ook graag mee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *